Maler i Nivå

Mangler du en maler i Nivå?

Står du og skal bruge en maler i Nivå, skal du vælge Stephen Flint. Vælger du os til din næste maleropgave, sikrer du at opgaven bliver løst nøjagtigt som ønsket. Inden vi foretager malerarbejdet, tager vi en snak med dig, så vi kan løse opgaven på dine præmisser.

Forskellen på et nymalet og og ikke nymalet rum er markant. Med tiden bliver det, der engang var en smuk nymalet væg oftest til noget lidt mere slidt. Snavs, røg, trafik og ting, der rammer væggen, sætter alle deres aftryk. Og så bliver det efterhånden mindre kønt at se på. Som din lokale maler i Nivå, hjælper vi med at give dit hjem et smukt udtryk igen.

Malermester Stephen Flint er ekspert i maling af:

Læs meget mere om vores malerarbejde her.

Vi er eksperter i KABE spartel

Vil du have noget udover det sædvanlige, skal du vælge en trendy betonvæg med farvet spartel. I disse dage er det ultra populært, at give én eller flere vægge i hjemmet et råt look a la beton. Til det bruger mange indfarvet spartelmasse fra KABE, som påføres ad flere omgange og herefter imprægneres med en forsejler, der gør overfladen slidstærk. Det gør KABE til et oplagt valg i blandt andet køkkenet, hvor væggene skal stå på mål for diverse substanser.

Ønsker du smukke, levende vægge, der tilføjer et personligt touch til et rum, er vores faglærte malere klar til at hjælpe dig i Nivå og omegn. Vi lægger ekstra vægt på en grundig overfladebehandling og derved kan vi give væggen et unikt look. Vær med på moden og lad Stephen Flint lave din KABE væg.

Har du spørgsmål til dine muligheder for at få KABE i dit hjem, er du altid velkommen til at kontakte din maler i Nivå på tlf. 26 27 42 86 eller via kontaktformularen her på siden.

Lad os tale om dit malerarbejde i Nivå

Stephen Flint har base i Humlebæk, men kører gerne til Nivå og resten af Nordsjælland. Vi kommer gerne forbi for at drøfte dit behov for malerarbejde og give et uforpligtende tilbud.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring på telefon 26 27 42 86 – måske er vi lige ude at svinge penslen, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål om din maler i Nivå

Skriv til os

26274286