Maler i Hillerød

Stephen Flint er din maler i Hillerød, som udfører alle typer af maleropgaver.

Din lokale maler i Hillerød

Når du hyrer Malermester Stephen Flint, som din maler i Hillerød, kan du være sikker på at få et godt resultat. Vi kører ud i hele Nordsjælland, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en maler i Hillerød eller Hellerup, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har flere års erfaring med en bred vifte af opgaver for både private og virksomheder – altid til tiden og med sans for kvalitet og detalje. Læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde.

Du kan også ringe til os på tlf. 26 27 42 86, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vores ydelser både ude & inde

Din professionelle maler i Hillerød, Helsingør, Gentofte & resten af Nordsjælland tilbyder en lang række forskellige ydelser. Trænger dine vægge til en kærlig hånd? Eller måske dine vinduer eller døre?

Hos Malermester Stephen Flint udfører vi både store og små opgaver inden for malerarbejder– eksempelvis i forbindelse med renovering eller nybyg. Vi rykker blandt andet ud til maling af:

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og dit budget, og vi kommer gerne med gode råd til løsninger, farver osv. Du har måske allerede en idé, men du vil gerne lige have vores råd med på vejen.

Hos din maler i Hillerød er kvalitet en selvfølge

Godt malerarbejde starter med, at vi gør overfladen klar til maling – dvs. udjævner huller, spartler, sliber og sørger for, at fladen er så glat som mulig og dermed bedre kan modtage malingen. På den måde sikrer vi, at vores malerarbejde holder længere. Herefter benytter vi os af en kvalitetsmaling, som er nøje udvalgt alt efter overfladen.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og det kan bestemt ses på vores arbejde.

Vil du have et uforpligtende tilbud fra et professionelt malerfirma? Giv os et kald på tlf. 26 27 42 86  eller send en mail til info@stephenflint.dk.

FAQ – Maler i Hillerød

Skriv til os

26274286